son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

BluTV – Yeşilçam (Yakında!)

  /  • Dijital Platform   /  BluTV   /  BluTV – Yeşilçam (Yakında!)

BluTV – Yeşilçam (Yakında!)

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ın yer aldığı, yönetmenliğini ise Çağan Irmak‘ın yaptığı “Yeşilçam” dizisi yakında BluTV’de başlıyor. Bugün ise (12 Şubat 2021); dizinin ilk tanıtımı yayınlandı.

blutv – Yeşilçam

Blutv’nin 2021 yılı için “Bonkis” ten sonra açıkladığı ikinci dizi olan “Yeşilçam” in konusu ise kısaca“1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak” şeklinde özetleniyor. Dizide; Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş, ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş; Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı; Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu isimli karakterleri canlandıracaklar.

blutv – Yeşilçam – Afiş

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği; senaryosunu ise; Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleme aldıkları “Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı”dizisi yakında blutv’de olacak.

blutv – 2021’in Projeleri

Yorum Ekle