son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

GAİN – Ex Aşkım (İlk 2 Bölüm 13 Şubat Cumartesi Yayında!)

  /  • Dijital Platform   /  Gain   /  GAİN – Ex Aşkım (İlk 2 Bölüm 13 Şubat Cumartesi Yayında!)

GAİN – Ex Aşkım (İlk 2 Bölüm 13 Şubat Cumartesi Yayında!)

Gain Medyanın dijital platformu GAİN’in yeni dizisi “Ex Aşkım ın ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin ilk 2 bölümü 13 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 18:30’da platform üzerinden yayınlanmaya başlanacak.

Platformun yayınlayacağı tüm içerikleri “GAİN 30 Aralık’ta Yayında!” başlıklı özel haberimizden takip edebilirsiniz.

Gain – Ex Aşkım

Platformun “tesadüfen ya da bilerek biraraya gelen eski sevgililerin hikayelerini konu alan” mini dizi projesi “Ex Aşkım”ın başlıca rollerinde; Yiğit Kirazcı, Sahra Şaş, Ayşe Melike Çerçi, Ali Yoğurtçuoğlu ve Begüm Akkaya yer alıyorlar. “Aşk biter. İzi kalır.” sloganını kullanan“Ex Aşkım”, ilk 2 bölümüyle “13 Şubat Eski Sevgililer Günü” GAİN’de!

Gain – Ex Aşkım – Afiş 01

“Bir sebeple ya da rastlantı sonucu bir araya gelen eski sevgililerin arasındaki ilişkinin mizahi bir dil ile anlatıldığı Ex Aşkım’da yarım kalmış aşkların, iz bırakan ilişkilerin, ihanetlerin, bazen bir şarkıyla bazen bir kokuyla akla düşen bazense bir kafede karşınıza çıkan eski sevgililerin birbirinden ilginç anları izleyiciyle buluşacak.” şeklinde özetlenen mini dizinin yönetmenliğini ise; Devrim Yalçın, Hande Türkel, Başaran Şimşek ve Yunus Ozan Korkut üstleniyor. Her bölümünde farklı bir konu, her seferinde değişen oyuncu kadrosuyla canlandırılıyor.

Platformun sitesi:  https://www.gain.tv/

Sosyal Medya Adresleri:

https://www.facebook.com/GainMedya

https://twitter.com/GainMedya

https://www.instagram.com/gainmedya/

https://www.youtube.com/c/GainMedya/  

Yorum Ekle