son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Goorin Bros Şapka

  /  Alışveriş   /  Goorin Bros Şapka

Goorin Bros Şapka

Tarzını Aksesuar ile Yansıtmayı Sevenlere: Goorin Bros Şapka
Şapka markaları içinde en dikkat çeken Goorin bros şapka modelleri ile dilediğiniz gibi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Animal Farm serisi ile tüm gözleri üzerinize çekerken, birbirinden farklı hayvan motiflerini ruh halinize göre kullanabilirsiniz. Hem spor hem de şık olmak isteyenlerin dolabında en az bir tane goorin bros şapka olmalı.

Sportif ve Cool Bir Görünüm için Tek Aksesuar Yeter
Animal Farm adlı serisi ile ilgi gören Goorin Bros spor giyimi sevenlerin ve cool görünmek isteyenlerin ilk tercihi. Sportif şıklık yaratmak isteyenlerin olmazsa olmazları arasında yer alan Goorin Bros şapka modelleri, çok yönlü kullanımı sayesinde cool ve şık gözükmek isteyenlerin de tercih sebebi oluyor. Kaliteli baskılar ve yaratıcı renk-motif seçimleri sayesinde tüm kombinlerde uyumu yakalıyor. Goorin Bros şapkalar sayesinde tek bir aksesuar ile hem spor hem şık hem de cool bir görünüm mümkün.

Her Mevsimde Tarzınızı Koruyun
Yaz sıcaklarında güneş siperliği ile bir koruyucu olan goorin bros şapkalar aynı zamanda da kış mevsiminde de rahatlıkla kullanılabilir. Giyimini mutlaka aksesuar ile taçlandıran biriyseniz her mevsim goorin bros tasarımlarıyla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yazın sıcak olduğu için ekstra aksesuarlar kullanmak istemeyiz. Bu yüzden bir şapka bütün bir yazın kurtarıcısı olabilir. Şortunuz veya mayonuzla birlikte şapkanızla tatilde az eşyayla rahatınıza bakabilirsiniz. Yanınıza başka bir aksesuar almanıza gerek kalmadan tarzınızdan da ödün vermezsiniz.

Kaliteli Astar, Terletmeyen Fileler ile Gün Boyu Nefes Alın
Goorin Bros şapkalar, her sezon kullanılabilir tarzları ile göz dolduruyor. Özellikle yaz mevsiminde güneşin zararlı ışınlarını engelleme özelliği çok rahatlatıcı. Öyle ki tasarımındaki güneş siperliği zararlı güneş ışınlarını engelleyerek rahat bir tatil geçirmenizi ve şehirde de daha konforlu olmanızı sağlıyor. Şapkaların arka kısmında yer alan özel fileler ise başınızın hava almasını sağlıyor. Bu özellikleri satesinde de cildinizin dostu. Aynı zamanda kaliteli astarı sayesinde terlemeyi önlüyor ve yaz kış ferahlık sunuyor. Bir süre sonra başınızda şapkanız olduğunu unutturacak bir hafiflik ve rahatlıkla gününüzü keyifle geçirmenizi sağlıyor.

Taksit Seçeneğiyle Tüm Koleksiyon Bir Arada
Goorin Bros Animal Farm serisi şapka modellerinde ayarlanabilir kayışlar da yer alıyor. Rahat bir kullanım sağlayan şapka modellerinin yan panellerinde hava kanallarının yer alması, başınızın da ekstra hava alabilmesini sağlıyor. Sizler de tarzınıza uygun olan Goorin Bros şapkaları seçerek, stilinizi sportif bir şıklık içerisinde tamamlayabilirsiniz. Hayvan figürlü şapka olarak da tanımlanan Goorin Bros şapkaların tam koleksiyonu sadece Nomadic Republic’te yer almaktadır. Horoz figürlü (Cock), King ve Stallion şapkalar bu sezon en çok tercih edilenler arasında. Ünlülerin de kullandığı Goorin Bros şapkaları 3 taksit ve ücretsiz kargo imkanı ile hemen satın alabilirsiniz.

Yorum Ekle