son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Kaligrafi Kalemi

  /  Alışveriş   /  Kaligrafi Kalemi

Kaligrafi Kalemi

Kaligrafi Kalemi Nedir?

Bazı özel günlerde ya da açılış gibi önemli yerlerde güzel yazılarla yazılmış yazılar görebilirsiniz. Yazılar size sıradan yazılardan daha estetik gelebilmektedir. Bunun sebebi kaligrafi kalemidir. Bu yazılar sıradan kalemlerle yazılamamaktadır. Kaligrafi kalemi yardımıyla yazılan yazılar daha şık durmaktadır. Bu kalemin farklı kalınlıkları vardır ve ayarlanabilmektedir. Tutması da yazması da son derece kolaydır. Fiber uçlu olması nedeniyle yazı istenilen düzeyde çıkartılabilmektedir. Dağılmalar oluşturmamaktadır. Suya karşı da son derece dayanıklıdır.

Kaligrafi Kalemi Çeşitleri

Genellikle 1mm olan kaligrafi kalemi, farklı renk ve kalınlıklarda da olmaktadır. Siyah, mavi, kırmızı renk seçenekleri bulunmaktadır. Eğer ki 1 mm kalınlık yeterli gelmiyorsa 3 ya da 4 mm de denenebilmektedir. Mm arttıkça, kalemin kâğıtta bıraktığı çizginin kalınlığı artmaktadır. Özellikle büyük yazılara ihtiyaç duyulduğu zaman, daha kalın ölçülerde kaligrafi kalemi tercih edilmelidir.

Daha uzun süreli kullanım elde edebilmek için, doldurulabilir özelliği olan kaligrafi kalemleri tercih edilmelidir. Böylece içindeki mürekkep bitse bile kolayca takviye yapılabilmektedir. Farklı renk ve kalınlıklardaki kaligrafi kalemi seçeneklerini incelemek için, https://www.guvensanat.com/kaligrafi-kalemleri  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle