son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Yataş Çift Kişilik Yatak Modelleriyle Konfora Ulaşın

  /  Alışveriş   /  Yataş Çift Kişilik Yatak Modelleriyle Konfora Ulaşın

Yataş Çift Kişilik Yatak Modelleriyle Konfora Ulaşın

Dinlenmiş ve mutlu bir şekilde uyanan insanlar güne bir adım önde başlıyor. Konforlu ve huzurlu uykular sunan çift kişilik yatakların her türlü ihtiyaca ve tercihe uygun birçok modeli bulunuyor. Yataş Bedding’de yer alan kaliteli, rahat ve bol özellikli çift kişilik yatak modelleriyle siz de uyku kalitenizi arttırabilir bu sayede güne daha pozitif bir şekilde uyanabilirsiniz.

Çift Kişilik Yatak Seçiminde Uyku Pozisyonu ve Vücut Tipi

 Yeni bir çift kişilik yatak seçimi yapmadan önce uyku pozisyonunuzu ve vücut tipinizi keşfetmeniz çok önemli. Uyku pozisyonunuzu bilerek yapacağınız bir yatak seçimi yataktan alacağınız konforu daha verimli bir hale getirecektir. Yüzüstü pozisyonda uyuyanların yumuşak yatak tercih etmeleri öneriliyor. Sert bir yatakta yüzüstü pozisyonda uyumak karın bölgesinde ağrılara yol açabiliyor. Yan pozisyonda uyumayı sevenler için orta veya sert yataklar tavsiye ediliyor. Sırt üstü uyuyanlara omuriliğin desteklenmesi açısından sert veya orta sert yataklar öneriliyor. Yataş Bedding’de her destek seviyesine uygun çift kişilik yatak seçenekleri bulunuyor. Uyku pozisyonunun yanı sıra kilo da yatak seçiminde önemli bir rol oynuyor. Zayıf kişilerin sert bir yatakta uyuması ağrılarla uyanmalarına yol açabiliyor. Aynı şekilde kilolu kişilerin de yumuşak bir yatakta uyumaları çeşitli rahatsızlıklar yaratabiliyor. Doğru bir çift kişilik yatak seçimi için uyku pozisyonunuzu ve vücut tipinizi bilmeniz önemli olsa da en doğru kararı bir ortopedi uzmanının vereceğini unutmamalısınız. Eğer siz ve eşiniz birbirinizden farklı vücut tiplerine sahipseniz üzülmeyin. Yataş Bedding’de yer alan bazı modellerde eşlerin dönüş hareketlerinde birbirlerini rahatsız etmesini önleyen Free Zone adlı bir teknoloji mevcut. Bu teknolojiye sahip modellerden biri olan Duches Comfort yatak, Pocket yay sistemi sayesinde sadece üzerindeki ağırlığa göre baskı oluşturuyor. Bu sayede hem zayıf hem de kilolu kişiler birbirlerini uyandırmadan huzurla uyuyabiliyor.

Çift Kişilik Yatak Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

 Tercih edilecek yatağın ortopedik olması büyük önem taşıyor. Güçlü bir omurga desteği sunan ortopedik çift kişilik yatak modelleri uyku kalitesini arttırıyor.

  • Günün bir kısmını geçireceğiniz yatağınızın hijyenik olması önemli bir konu. Bu yüzden anti-bakteriyel ve kötü kokuları engelleme özelliği olan çift kişilik yatak modelleri tercih etmelisiniz. Yataş Bedding’de yer alan Silver Therapy modeli antibakteriyel özellikleriyle dikkat çekiyor.
  • Yatak satın alırken baza seçimi göz ardı ediliyor. Çift kişilik yatak baza üzerine yerleştireceği için yükseklik tercihi kolaylıkla belirlenebiliyor. Yataş Bedding’de birbirinden şık ve fonksiyonlu baza modelleri bulunuyor.
  • Yüksek kilolu çiftler için dayanıklı olmasıyla öne çıkan Yataş Bedding Aqua Nova gibi modeller öneriliyor. Aqua Nova modelinde her bir yayın birbiriyle bağlantılı olarak bulunduğu DHT yay sistemi bulunuyor. Yataş Bedding tarafından üretilen DHT yaylı yataklar dayanıklı ve uzun ömürlü oluşlarıyla öne çıkıyor.

Yataş Çift Kişilik Yatak Modelleriyle Hak Ettiğiniz Konfora Ulaşın

 Yataş’ın birbirinden konforlu ve kaliteli çift kişilik yatak modelleri arasında tarzınıza uygun modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Orta, orta üst ve sert gibi destek dereceleri arasından aradığınız konforu yakalayabilirsiniz. Yatak çift kişilik olduğunda uyku sırasındaki dönüşlerde eşler rahatsız olabiliyor. Pocket yay sistemine sahip modellerle bu sorunu kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz. Tesla Sleep gibi uyku verimliliğini yükselten konforlu yataklar öne çıkıyor. Manyetik iplik teknolojisi sayesinde rahat bir uyku deneyimi sunan Tesla Sleep, Feran Ice teknolojisiyle de serin bir uyku ortamı oluşturuyor. Yorgun uyanan ve stres problemi yaşayan çiftlere Ionic Energy modeli tavsiye ediliyor. Negatif iyon yayan kumaşı sayesinde bilişsel fonksiyonlara fayda sağlayan Ionic Energy, dinlendirici bir uyku deneyimi sunuyor. Yataktan yorgun uyananlar için başka modeller de bulunuyor. Yataş Athletic modelinde çevreye yayılan enerji yatağın özel dokusu sayesinde emilip uyku sırasında vücuda aktarılıyor. Ayrıca uykuya geç dalma gibi sıkıntıların da süresini azaltıyor. Çift kişilik yatak modelleri söz konusu olduğunda dört mevsim kullanılabilen Support Line modeli uzun ömürlü bir kullanım sunmasıyla öne çıkıyor. Double Decker modelinde yatağı çevirmeden uzun yıllar aynı kalitede kullanmayı sağlayan No-turn adlı bir teknoloji bulunuyor.

Yataş Bedding’i ziyaret ederek birbirinden konforlu modellere göz atabilir farklı skalada yer alan çift kişilik yatak fiyatlarını detayları ile inceleyebilirsiniz. Tarzınıza ve ihtiyacınıza en uygun modelleri Yataş güvencesi ile kolaylıkla satın alıp aradığınız uyku keyfine ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle