son şeyler

Arşivler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

Kapınızı Yeniliklere Açın!

  /  Alışveriş   /  Kapınızı Yeniliklere Açın!

Kapınızı Yeniliklere Açın!

Kapı, bir odaya ya da bir mekana girerken geçilen bir bölme açıklığıdır. Bir odadan diğerine geçerken kullanılan, düşünüldüğünde en önem verilmesi gereken ögedir. Gizliliği korumak, güvenliği sağlamak amacıyla yıllardan beri odaların/ evin/ofisin en önemli parçası olarak görülmüştür ve birden fazla kategori içerir. Genel olarak ele alındığında iç ve dış kapı olarak ayrılabilir. Daha detaylı bakıldığında, ofis, iç oda, mimari yapılara ait, sürgülü ve katlanır kapılar gibi seçenekleri görebilmeniz mümkündür.

Kapınızdaki Detayları İnceleyin!

Kullanım yerine göre, yaşanılan yere/coğrafyaya göre ürünler farklı isimler alabilirler. İşlevlerine, renklerine ya da desenlerine göre de kategoriler arasında ayrılabilirler. Bir ürünü seçerken, ürünün ebatı, modeli ya da seçeceğiniz renk belirleyici faktör olabilir. Ürün üretilirken kullanılan malzeme, materyali bilmeniz de seçeceğiniz ideal ürünü bulurken sizlere yardım sağlayabilir. Seçeceğiniz ürünün ebatlarını bilmeniz bu ürünleri kafanızda eleyebilmeniz açısından önemlidir. Çünkü ürünler farklı alanlar için, farklı ebatlarda üretildiğinden dolayı seçenekleri değerlendirirken, uygun olmayanları elemek hem zamanınızdan tasarruf etmenizi hem de seçenekleri değerlendirmenizi kolaylaştırır.

Evinizi Yeni Bir Görünüme Kavuşturacak Modeller Nelerdir?

Farklı seçeneklere sahip kapı modelleri, geniş ürün yelpazesi ile tercihlerinizde özgür davranmanızı sağlar. Tercih ederken dikkat edilecek olan bazı noktalar olduğu gibi, bilinmesi gerekenler detaylar da elbette önemlidir. Modellerin alt kategorilerindeki çeşitler şu şekilde sıralanabilir;

  • Amerikan kapılar,
  • Melamin,
  • Camlı,
  • Katlanır
  • Çelik kapılar.

Amerikan kapılar, farklı tasarımlarla ve farklı yapılarla kullanıcının hizmetine sunulur. Ürünün tercih edilme sebeplerinden biri, hem içe hem de dışa doğru açılabiliyor oluşundan kaynaklanır. Bu da kolay kullanıma sahip olmasına, konforlu alan oluşturulmasına imkan sağlar. Bir diğer tercih sebebi ise, darbeye, ısıya, neme karşı dayanıklı yapısı olmasıdır. Genelde kapılarınızda görülebilecek olan, nemden dolayı oluşan şişme sorunu bu modelin ürünlerinde görülmez.

Melamin kapıların en bilinen ve diğer modellerle kıyaslandığında belirleyici olan özelliği, ses yalıtımıdır. Ürün bir çok işlemden geçerek, ses yalıtımını en iyi şekilde sağlar. İşçilik fazladır. Üretilirken yapı içerisinde genellikle ağaç desenleri kullanılır. Neme ve ısıya karşı duyarlıdır.

Camlı kapılar, sağlığınız açısından size artı sağlayabilecek bir üründür. Çünkü içerisinde kanserojen madde barındırmaz ve bakteri oluşumunu engelleyebilecek yapıdadır. Gün ışığından faydalanabilmenizi sağlar. Cam en ham haliyle, saf bir maddeden üretildiğinden hijyen açısından da sağlıklı bir üründür. Satıcılar, doğayı korumak ve kirlenmesini önlemek amacıyla cam ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini söyleyebilirler.

Çelik kapı modellerinin belirleyici özelliği dayanıklılık olarak karşınıza çıkar. Ahşap ürünlerden dayanıklı olduğu ve herhangi bir kuvvetle kolayca etkilenmediği ya da çatlamadığı bilinir. Çelik kapı fiyatları ürünün kullanılacağı alana, ebata, içerdiği malzemeye, modele göre değişir.

Evinizin Tarzını Dışarıya Yansıtın!

Dış etmenlere karşı sizlere güvenlik sağlarken aynı zamanda tarzınızı da yansıtan bu ürünlerde seçeceğiniz modelin klasik ya da modern olmasına sizler karar verebilirsiniz. Fakat bu seçimlerde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar önemlidir. Rastgele seçilmiş ürünler, evinize uyum sağlamayabilir ya da artık gözünüze güzel gelmiyor olabilir. Öncelikle hangi alanda kullanılacak? O alana uygun mu ve ebatları nedir, sorularının cevaplanması gerekir. Rutubet ya da nem barındıran bir odada, bunlara karşı dayanıklı kapı seçmek ideal olacaktır. Bütçenizi göz önünde tutarak, seçenekleri daha aza indirilebilir, bütçenize uygun ürünler için diğer ürünler arasında değerlendirmeler de yapabilirsiniz. Tercih edilecek ürün uzun süre kullanılacağından, kaliteli olması önemlidir.

Şimdi tarzınıza uygun kaliteli ürünleri en uygun ödeme koşulları, ekonomik kapı fiyatları ile seçmek ve kolayca satın alabilmek için Koçtaş web sitesine göz atabilirsiniz.

Yorum Ekle